Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliitto kriisissä – yksi video voi tuhota kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioliiton alamäki alkoi viime syksynä Pariisin ryöstön ja räppärin henkisen romahduksen jälkeen. Kaksikko on käynyt parisuhdeterapiassa ja ovat hankkineet jopa sijaissynnyttäjän kolmannelle lapselleen. Toimet eivät ole auttaneet avio-onnen palauttamisessa.

RadarOnlinen mukaan Kim Kardashian ja Kanye West kävivät äskettäin kahdestaan illallisella pitkästä aikaa kuukausiin.

Lähipiiristä kerrotaan, että parin suhde on suuremmissa ongelmissa kuin koskaan aiemmin, eikä heidän uskota olevan enää yhdessä kolmannen lapsen syntymän aikaan. Yhtenä syynä ovat Kanyen taloudelliset ja henkiset ongelmat. Kanye ei ole myöskään esiintynyt vaimonsa rinnalla edustustapahtumissa.

Kanye West taistelee parhaillaan oikeudestaan saada vakuutuskorvauksia ja menetettyjä tuloja vakuutusyhtiö Lloyd’s of Londonilta. Vakuutusyhtiö on saanut katseltavakseen videotallenteen, joka on kuvattu ennen Kanye Westin sairaalahoitoa vaatinutta romahtamista. Videolla nähdään muun muassa, kuinka räppäri popsii vahvoja kipulääkkeitä kaksin kappalein selittäen: ”Kaikki liittyy lääkkeisiin, pahoihin lääkkeisiin.”

Videosta ei ole annettu fyysistä kopiota yhtiölle, koska se tuhoaisi Kanye Westin taustajoukkojen mukaan miehen uran ja avioliiton. Sen sijaan Westin työntekijät lensivät Lontooseen näyttämään videon vakuutusyhtiön edustajille.

Matka kustansi 10.000 dollaria. Video kestää 20 tuntia ja se on kuvattu neljä päivää ennen Kanye Westin päätymistä psykiatriselle osastolle. Video on huumeseulojen lisäksi todiste siitä, että vakuutusyhtiö ei välttämättä ole velvollinen suorittamaan miljoonakorvauksia Kanye Westille.

Splash
Splash
Splash