Menestynyt aviopari jätti kaiken taakseen – teki pakettiautosta kodin ja kiertää nyt maailmaa

Autot Matkailu · Stara.fi

Unelmien toteuttaminen voisi monien mielestä olla elämän tarkoitus. Sitä se oli ainakin Joelle ja Emilielle, joka työskenteli vielä taannoin hyvissä työtehtävissä ja eli turvattua elämää. Sitten he päättivät jättää kaiken taakseen, myydä valtaosan omaisuudestaan ja lähteä kiertämään maailmaa.

20 vuotta työelämässä ollut pariskunta osti suurehkon pakettiauton, josta se tuunasi puolessa vuodessa itselleen uuden kodin.

Monia nerokkaita tilaratkaisuja sisältävään pakettiautoon mahtuu nykyisin kaikki mitä pariskunta tarvitsee, kun se matkailee ympäri Yhdysvaltojen takamaita ja harrastaa muun muassa maastopyöräilyä. Dylan Magasterin lyhyessä esittelyvideossa nähdään miten pari nauttii elämästään vailla siteitä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.