Netflixin huumesarjan työntekijä ammuttiin Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Netflixin huippusuosittu Narcos-alkuperäissarja on kertonut Etelä-Amerikan huumebisneksistä ja huumekartelleista. Tulevalla kaudella siinä keskitytään kuitenkin Meksikon huumekartelleihin, erityisesti Juarezin kartelliin, mutta nyt suunnitelmiin on tullut traaginen käänne.

Narcos-sarjan työntekijä Carolos Munoz Portal on nimittäin ammuttu hengiltä Meksikossa, jossa hän oli etsimässä uusia kuvauspaikkoja sarjan tulevan tuotantokauden jaksoille. Portal oli maanantaina kiertämässä Keski-Meksikoa Narcosin neljättä tuotantokautta varten, kun hänet ammuttiin autoonsa Hidalgon alueella. Alue tunnetaan murhien poikkeuksellisen suuresta määrästä.

Poliisi tutkii tapausta. Netflix on esittänyt surunvalittelunsa kuolemantapauksen johdosta, mutta ei vielä paljastanut aiheuttaako traaginen käänne viivästyksiä alkuperäissarjan tuotantoon.