Bengalinkissan pentu söpöintä koskaan – kuvat saavat huokaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bengalinkissat ovat poikkeuksellisen älykäs ja kaunis kissarotu, jonka turkin kuviot ja väritys muistuttavat leopardia, koska niiden sukupuusta löytyy Aasian leopardikissaa. Ei siis ihme, että bengalinkissojen pennut ovat vastustamattoman kauniita ja söpöjä.

Nyt bengalinkissoja saadaan ihastella verkossa erään yksilön tuoreissa valokuvissa. Puolitoistavuotias hollantilainen Wild Spot Marilo Bear on nimittäin nousemassa sosiaalisen median kissatähdeksi, kun sille perustettiin taannoin oma Instagram-tili bengalcat_bear. Kissalla on myös oma sähköpostiosoite ja siitä on kirjoitettu aikakauslehdessä.

View this post on Instagram

👀

A post shared by Bengalcat Bear ™ (@bengalcat_bear) on

View this post on Instagram

IT'S MY PRECIOUS 🙌

A post shared by Bengalcat Bear ™ (@bengalcat_bear) on

View this post on Instagram

HAPPY FATHER'S DAY EVERYONE 👔

A post shared by Bengalcat Bear ™ (@bengalcat_bear) on

View this post on Instagram

How is your monday? 😽

A post shared by Bengalcat Bear ™ (@bengalcat_bear) on