Oprah tapasi kaksoisolentonsa – uskomaton yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen ihminen voi ajatella olevansa todella persoonallinen ja ainutlaatuinen ulkonäöltään. On kuitenkin tutkittu, että jokaisella ihmisellä on jossain päin maailmaa noin seitsemän kaksoisolentoa, jotka näyttävät kasvonpiirteiltään täysin samanlaisilta.

Nyt Oprah Winfrey pääsi tapaamaan kaksoisolentonsa hänen keskusteluohjelmassaan. Caroline-niminen nainen oli saapunut Oprah-ohjelman studioyleisöön, ja yllätti ulkonäöllään sekä Oprahin että muut studiossa istuvat vieraat. Caroline nousi katsomossa seisomaan ja esitteli itsensä, jolloin hänen ja Oprahin kasvot laitettiin vierekkäin monitorissa. Yhdennäköisyys oli ilmiselvä.

Lentoemäntänä työskentelevä Caroline kertoi, että häntä luullaan jatkuvasti Oprahiksi. Carolinen mielestä samanlainen ulkonäkö on hauska asia, mutta se on aiheuttanut myös sen, että ihmiset lähestyvät häntä jatkuvasti pyytämällä häntä ostamaan heille uusia henkilöautoja.