Maija Mehiläinen -jakso poistettiin Netflixistä – äiti näki peniksen lapsen piirretyssä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maya the Bee, eli Maija Mehiläinen -animaatiosarjan vuonna jakso on poistettu Netflixistä kyseenalaisen sisällön vuoksi. Eräs brittiläinen nainen huomasi sarjassa näkyvän epäilyttävästi sukupuolielintä muistuttavan kuvion.

Facebook-käyttäjä Chey Robinson jakoi yhteisöpalvelussa videon, jossa hän kertoo nähneensä peniksen Maija Mehiläinen -sarjan ensimmäisen tuotantokauden 35. jaksossa. Videolla penis on jokseenkin epäselvä, mutta se erottuu paremmin animaatiosta otetussa kuvakaappauksessa.

– Tiedän etten ole hullu ja tiedän ettei tällaista pitäisi näkyä lastenohjelmassa. Tämä on erittäin vastenmielistä, eikä ole mitään syytä miksi lasteni pitäisi nähdä jotain tällaista, Robinson kirjoitti Mirror-lehden mukaan sittemmin jo poistetussa viestissään.

Tieto animaatiosarjan härskistä yksityiskohdasta on mitä ilmeisimmin sittemmin päätynyt Netflixin edustajille saakka. Kyseinen jakso on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa poistettu suoratoistopalvelun valikoimista.