Mies murtautui hautaustoimistoon – varasti ruumiin vaatteet

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kentuckyssä ihmetellään makaaberia murtovarkautta. Varas oli murtautunut paikkaliseen hautaustoimistoon ja varastaakseen siellä olleelle ruumiille tarkoitettuja vaatteita.

Rikos tapahtui ABC 7 -uutissivuston mukaan Watson and Hunt -hautaustoimistossa. Valvontakameran videolle päätynyt mies murtautui rakennukseen, riisuuntui ja puki päälleen kuolleelle 81-vuotiaalle miehelle kuuluneet vaatteet. Hän vietti ruumishuoneella yhteensä yli kolme tuntia.

Vainajan vaatteiden lisäksi varas vei ruumisauton avaimet, kodinelektroniikkaa ja makeisia. Mies jopa nukkui päiväunet hautaustoimiston omistajan tuolilla. Paikalliset viranomaiset epäilevät tekijän olleen sama mies, joka murtautui paikalliseen Walmart-kauppaan aikaisemmin samana vuorokautena.

– Sinulla saattaa olla jokin ongelma, minkä ansiosta olet niin epätoivoinen että teet jotain tällaista. Siinä tapauksessa tulemme auttamaan sinua kuten parhaiten voimme, poliisi kuvaili tekijälle osoitetussa viestissään.

 

The Leitchfield Police Department is currently investigating a burglary that occurred on 09-13-2017 at Watson & Hunt…

Publié par Leitchfield Police Department sur vendredi 15 septembre 2017