Se loppui lyhyeen! Realitytähti Audrina Patridge hakee avioeroa – ja lähestymiskieltoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Hills -realitysarjasta tunnettu Audrina Patridge meni marraskuussa 2016 naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Corey Bohanin kanssa. Julkkiskaunotar ja hänen komistuksensa astelivat alttarille Hawaijilla, jossa mukana oli myös parin kesällä 2016 syntynyt esikoinen Kirra Max. Nyt avioliitto on ohi.

Splash

32-vuotias Audrina Partridge on juuri jättänyt avioerohakemuksensa tuomioistuimelle Kalifornian Orange Countyssä. Avioliitto kesti siis vain kymmenen kuukautta. Lisäksi Audrina on hakenut miehelleen lähestymiskieltoa, joten avioerosta on tulossa likainen. Patridge perusteli eroaan joukolla ikäviä tapahtumia, joiden myötä hän kertoo olonsa uhatuksi.

Vuodesta 2008 saakka seurustelleet Audrina Patridge ja Corey Bohan menivät kihloihin marraskuussa 2015. Perheenlisäys antoi vauhtia hääsuunnitelmiin ja he menivät naimisiin. Audrinaa ei ole viime aikoina juuri julkisuudessa nähty, mutta avioero muuttanee tilanteen.

Splash