Bemarikuski suivaantui autoonsa – poltti sen BMW:n päämajassa

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Premium-automerkkeihin usein luettava saksalainen BMW on monien mieleen, mutta kaikki eivät automerkin tuotteista pidä. Eräs heistä on Jokamies-verkkomedian mukaan italialainen Pourmohseni Hadi, joka on protestoinut automerkkiä vastaan näkyvästi jo vuosia.

Jokamiehen mukaan Hadin näyttävä protestointi sai alkunsa jo vuonna 2013, kun hän rikkoi BMW M6 -auton lekalla ja kirveellä Frankfurtin messuhallin edustalla autonäyttelyn aikana. Hän toisti saman vuotta myöhemmin Geneven autonäyttelyn edustalla. Kaksi vuotta sitten Hadi poltti BMW Z3 -auton Frankfurtin autonäyttelyssä. Nyt hän päätti purkaa turhautumistaan ajamalla Bemarinsa autoyhtiön päämajaan ja sytyttämällä sen tuleen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.