Kristen Bell piristi myrskyä paenneita – lauloi Frozen-kappaleita suojapaikassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonien muiden ihmisten tapaan myös näyttelijä Kristen Bell joutui hurrikaani Irman armoille Floridassa. Hän päätti kuitenkin parhaansa mukaan tarjota apua muille hirmumyrskyn vuoksi ahdinkoon joutuneilel.

Orlandon Meadows Woodsin keskikoulussa myrskyä pidelleet yllättyivät sunnuntaina Kristen Bellin tarjottua heille kaivattua piristystä. Frozen-tähti nousi koulun lavalle esittääkseen Disneyn animaatioelokuvasta tuttuja hittikappaleita.

– Toivottavasti jotkut näistä kappaleista soivat päässänne loppupäivän ja vievät ajatuksenne pois hurrikaanista, Bell kertoi People-lehden mukaan.

Hollywood-tähden avun tarjoaminen ei suinkaan rajoittunut laulamiseen. Hän auttoi myös myös näyttelijä Jennifer Carpenterin äitiä ja isoäitiä ja auttoi Frozen-näyttelijäkollega Josh Gadin perhettä saamaan huoneen samasta hotellista, jossa hän yöpyi myrskyn aikaan.

 

This was today's wonderful surprise from Kristen Bell to Meadow Woods Middle School shelter! She's amazing! @meadowwoodsms

Publié par Meadow Woods Middle School sur dimanche 10 septembre 2017