Paavin silmä mustana – paljasti nolon syyn toimittajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katolisen kirkon johtajana työskentelevä paavi Franciscus palasi Kolumbiasta kotiinsa Roomaan silmä mustana. Toimittajat kysyivät lentomatkalla syytä onnettomuudelle. Hän paljasti silmän mustuneen oman kömpelyytensä vuoksi.

– Seison siellä väkijoukossa tervehtimässä lapsia, mutta en huomannut edessäni olevaa lasia, paavi naureskelee Associated Pressin julkaisemalla videolla.

Kerroimme äskettäin, että paavi Franciscuksesta ollaan työstämässä The Pope -elokuvaa. Elokuvan ohjaa Fernando Meirelles, jonka aikaisempia töitä ovat Jumalan kaupunki ja Uskollinen puutarhuri. Nykyinen paavi on voittanut monen sydämet vapaamielisellä otteellaan. Hän on muun muassa puolustanut evoluutioteoriaa ja homoseksuaaleja.