Samu Haber jätti tupakan – julkaisi sille koskettavan jäähyväisviestin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättimenestykseen Sunrise Avenue -yhtyeensä myötä noussut suomalainen rocktähti Samu Haber on viimein ilmoittanut lopettaneensa tupakanpolton. Artistille ominaiseen tyyliin Samu kirjoitti tänään tupakalle koskettavan jäähyväisviestin, jossa hän kommentoi nyt päättynyttä suhdettaan tupakkaan.

– Tulen kaipaamaan sinua. Olit aina kanssani. Sinä ja minä kirjoittamassa kappaleita yhdessä konsertin jälkeen. Rakastelun jälkeen tai sydänsuruissaan maailmaa vihaavana. Tai suihkutellessa samppanjaa juovuksissa pöydällä palkinto kädessä. Olin aina mukana siitä saakka, kun olen kutsunut minua mieheksi. Me vastaan maailma, Samu Haber kirjoitti Instagramissaan.

– Kukaan ei tunne minua paremmin ja syvemmin kuin sinä, mutta nyt on aika päästää irti. En tarvitse sinua enää. Tulen ajattelemaan sinua, luultavasti niin pitkään kuin elän, mutta en tule koskaan päästämään sinua takaisin elämääni. Kiitos. Se oli upeaa, mutta sinä haiset karmealle ja sinä satutat ihmisiä.