Game of Thrones -tähdet kihloihin – ilouutinen paljastui sanomalehti-ilmoituksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n Game of Thrones -sarjassa näyttelevät Kit Harington ja Rose Leslie ovat seurustelleet tavattuaan toisensa sarjan kuvauksissa. Nyt televisioruudussakin rakastavaisina nähty pari on mennyt kihloihin.

Harington ja Leslie eivät ilmoittaneet kihlajaisistaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa vaan huomattavasti perinteisemmällä tavalla. Parin kerrottiin menneen kihloihin Brittiläisessä The Times -sanomalehdessä julkaistussa ilmoituksessa.

– Ilmoitamme Worcestershirestä kotoisin olevien David ja Deborah Haingtonin nuoremman pojan Kitin ja Aberdeenshirestä kotoisin olevien Sebastian ja Candy Leslien keskimmäisen tyttären Rosen menneen kihloihin, ilmoituksessa luki.

Sarjassa Jon Snowta esittävä Kit Harington ja Ygritteä näyttelevä Rose Leslie tapasivat toisensa Game of Thronesin kuvauksissa Islannissa vuonna 2012. Pari vahvisti suhteensa julkisuudessa virallisesti vasta vuonna 2016.