Räppäriä ammuttu useita kertoja Los Angelesissa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tukkanuottasilla pitkään olleet amerikkalaiset räppärit Yo Gotti ja Young Dolph ovat selvitelleet välejään keskellä Hollywoodia, Los Angelesissa. Nyt Yo Gottin kerrotaan ampuneen Young Dolphia Shoe Palacen -kenkäkaupan edustalla.

32-vuotias Young Dolph on toimitettu sairaalahoitoon ja miehenon tiedotettu olevan kriittisessä tilassa. Los Angelesin poliisi etsii teosta epäiltynä Yo Gottia ja hänet on etsintäkuulutettu, TMZ uutisoi. Yo Gotti on alunperin kotoisin samalta alueelta kuin Young Dolph, ja kaksikon välillä on ollut kiistaa vuosikausien ajan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Young Dolph joutuu Yo Gottin tuliaseen uhriksi. Hänen ajoneuvoonsa ammuttiin alkuvuodesta yli sata laukausta Pohjois-Carolinassa. Young Dolph julkaisi huhtikuussa 2017 albumin nimeltään Bulletproof.

WHAT bitch! 📷 @shotbyspencer

A post shared by 👑🐬 (@youngdolph) on

Everybody Wish @MoneyBaggYo Happy Birthday 💯#TheFEDWay Ugh Ugh Ugh… Keep WINNING!

A post shared by Yo Gotti (@yogottikom) on