Hurja takaa-ajo videolle – kaksi sutta saalisti ovelaa jänistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Man Reviews -kanavalla nähdään hauskoja verkossa levinneitä videoita, joissa näkyvät tilanteet lähes huutavat koomista kommentointia. Ozzy-niminen koomikko hoitaa kommentoinnin ja julkaisee videot uudelleen omalla YouTube-kanavallaan hauskan kommenttiraitansa kera.

Tällä kerralla mies on eläytynyt täysillä eläinvideoon, jossa nähdään hurja saalistustilanne. Kaksi valkoista sutta ovat huomanneet valkoisen jäniksen ja päättäneet tehdä siitä lounaan itselleen. Jänis oli kuitenkin toista mieltä eikä aikonut antaa periksi helpolla.

Koomikko kommentoi hauskasti takaa-ajoa, joka paisuu yhä huvittavammaksi jäniksen useiden onnistuneiden harhautusten vuoksi. Lopulta jänis voittaa sudet omalla nokkeluudellaan ja pääsee niitä pakoon susien väsyessä juoksemiseen.