Joulukalenteri aikuiseen makuun – luukkujen takana viinipulloja!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsille on olemassa mitä erilaisempia joulukalentereja, mutta jouluaattoa odotteleville aikusille vaihtoehtoja löytyy huomattavasti niukemmin. Nyt Iso-Britanniassa on kuitenkin lanseerattu adventtikalentereita myös aikuiseen makuun.

Iceland-joulukalenterin luukkujen takaa ei paljastu suklaata. Sen sijaan ne sisältävät joulun tunnelmaan pääsemistä helpottavia viinipulloja. 55 puntaa maksavan alenterin luukuista löytyy 187 millilitran pulloja, jotka sisältävät puna- ja valkoviiniä ympäri maailman.

Iceland-kalenteri ei ole suinkaan ainoa laatuaan. Myös muun muassa alun perin saksalainen halpakauppaketju Aldi lanseeraa oman viinikalenterinsa. Aldin kalenteri on varustettu hieman edullisemmalla 50 punnan hintalapulla.