Kosmetiikkajätti sivalsi Rihannan meikkibrändiä – laulajatar iski heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna on aloittanut yhteistyön Fenty Beauty -kosmetiikkayrityksen kanssa. Laulajan nimeä kantava meikkisarja on lanseerattu etenkin sillä kulmalla, että tuotteiden valikoimasta löytyy todella runsaasti valinnanvaraa sekä vaalea- että tummaihoisille naisille.

29-vuotiaan Rihannan meikkisarjan lanseerauksessa on ollut isosti esillä se, että meikkivoiteita löytyy 40 eri sävyssä, joista myös tummaihoiset löytävät helposti itselleen täydellisen sävyn. Nyt kosmetiikkajätti Make Up For Ever sivalsi uutta lanseerausta, mikä ei jäänyt laulajaltakaan huomaamatta.

Make Up For Ever julkaisi Instagramissa kuvan meikkivoidehyllystään ja kertoi kuvatekstissä, että 40 sävyä ei ole heille mikään uutinen, koska he ovat jo vuodesta 2015 julkaisseet 40 eri meikkivoidesävyä. Kuva nousi Rihannan tietoisuuteen heti, jolloin Rihanna kävi kommentoimassa kuvan alle napakkaan sävyyn: ”Värit ovat edelleen tuhkaisia. Lol.”. Myös laulajan fanit ovat innostuneet nousemaan tähden puolustukseksi ja aloittaneet melkoisen kommenttivyöryn.

#PROFILTR no shade…40 shades! @fentybeauty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on