Mehiläiset valtasivat naisen talon – seinistä löytyi 30 kiloa hunajaa!

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meghan Sutherland -niminen nainen heräsi eräänä päivänä surinaan, jota hän oli luullut tuulettimen ääneksi. Nainen oli kuitenkin nopeasti huomannut, että ääni ei tullutkaan tuulettimesta vaan hänen kotinsa vallanneesta jättimäisestä mehiläisparvesta.

Mehiläisparvi oli muuttanut talon yhdeksi suureksi mehiläispesäksi ja tunkeutunut seinien sisälle. Kun mehiläiset oli saatu ammattilasten avulla poistettua, nainen oli löytänyt seinien sisältä mielettömän suuren määrän hunajaa, jota hän on alkanut pullottamaan.

Kodille mehiläiset ehtivät tekemään hyvin mittavat vahingot, joita vakuutus ei suostu Daily Mail -sivuston mukaan korjaamaan. Vastineeksi nainen sai kuitenkin purnukkakaupalla hunajaa, jota hän on poistanut seinien välistä jo noin 30 kilon verran.