Kaupan K18-bataatti ei kelvannut asiakkaalle – kuva kertoo miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan maanviljelijät nostavat maasta niin hauskan mallisia juureksia, että päättävät lähettää niistä otetut kuvat paikallislehdille. Tällä kerralla eräs nainen oli nähnyt niin huvittavan bataatin kaupassa, että hänen oli ollut pakko ottaa siitä valokuva.

Ally Hobbs oli The Sun -sivuston mukaan nähnyt Australian Darwinissa sijaitsevassa ruokakaupassa hyllyllä yksinäisen bataatin. Kun hän oli katsonut sitä tarkemmin, hän oli ymmärtänyt miksi se ei ehkä ollut kelvannut asiakkaille. Bataatti muistutti todella paljon penistä.

Iso bataatti oli ollut naisen mielestä sekä kooltaan että muodoltaan aivan miehen sukupuolielinten näköinen. Siinä näytti olevan sekä penis että kivekset, mikä on luultavasti aiheuttanut sen, että asiakkaat ovat jättäneet kyseisen bataattiyksilön oman onnensa nojaan.