Parisuhdeneuvoja: Lähde uuden kumppanin kanssa heti matkalle!

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Takavuosien suursuosikki Napakymppi on tehnyt onnistuneen paluun televisioon. Ohjelmassa herra ja neiti X tutustuvat seinän takana istuviin kumppaniehdokkaisiin ja saavat valitun henkilön kanssa yhteisen matkan. Myös parisuhdeneuvojat kannustavat uusia pariskuntia lähtemään nopeasti yhteiselle matkalle, joten näyttäisi siltä, että ohjelmassa on toimiva konsepti.

Lindsay Tigar on kertonut eHarmony-deittailusivustolle, että uusien pariskuntien ja treffikumppanien kannattaisi mahdollisimman nopeasti lähteä yhteiselle matkalle. Matkustaminen näyttää nopeasti uudesta kumppanista monia eri puolia, joita henkilö ei tutussa ympäristössä näyttäisi kumppanilleen välttämättä vielä vuosienkaan aikana.

Täysin uusi ja tuntematon ympäristö näyttävat treffikumppanista heti kaikki puolet. Matkustaessa kumpikin osapuoli näkee miten rennosti tai stressaavasti toinen ottaa matkustamisen ja miten hän suhtautuu uusiin tilanteisiin. Jo matkaa suunnitellessa käy myös ilmi millainen ihminen toinen todella on.

Osa haluaa suunnitella matkan tarkasti ja ottaa kohteesta ja sen tarjonnasta mahdollisimman paljon selvää ennen matkaa. Osa taas matkustaa vieraaseen maahan mielellään niin, että ei tiedä siitä mitään. Matkustaessa kummankin kielitaidot ja sosiaaliset kyvyt käyvät nopeasti selviksi ja myös se, onko pariskunnalla oikeasti hauskaa yhdessä.