Päivän piriste! Vauvan hekotus kuin pieni moottori

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan nauraminen ja hymyileminen on niin hellyttävää katseltavaa, että se saa aina kaikki muutkin lähellä olevat hyvälle mielelle. Vauvojen nauru on niin aitoa, että se palkitsee aina roimalla kädellä aikuisen, joka on saanut suloisen hekotuksen vauvassa aikaan.

Nyt videolla nähdään hellyttävä vauva, joka hekottaa äitinsä iloksi. Äiti syöttää lastaan ja on alkanut kuvaamaan vauvan hauskaa hepulia, kun vauva pystyy hädin tuskin syömään nauraessaan niin paljon. Iloinen vauva saa äidinkin nauramaan, minkä lisäksi hymy tarttuu myös videon välityksellä.

Pienet lapset löytävät yllättävistä asioista hauskoja puolia ja saavat monesti aikuisetkin näkemään ympäristönsä hieman eri tavalla. Tällä kerralla vauva tuntui löytäneen jotakin hyvin koomista siitä kun sitä syötettiin. Vauvan nopeatempoinen hekotus kuulostaa aivan siltä kun se toimisi moottorilla.

This Baby Has The Best Laugh Ever

This baby has the best laugh ever 😂😂Newsflare

Publié par UNILAD sur vendredi 29 septembre 2017