Nainen vietti villin seksi-illan pilvessä – orgasmit jatkuivat viisi viikkoa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hollantilainen 40-vuotias nainen oli polttanut kannabista ja harrastanut sen jälkeen viisi tuntia seksiä. Session jälkeen nainen kärsi syndroomasta, jonka takia hän sai pitkäkestoisia orgasmeja ilman seksuaalista kiihotusta. Orgasmitulva kesti viisi viikkoa.

The Journal of Sex and Marital Therapy kertoo hollantilaisen naisen saaneen orgasmeja yleensä sängyssä maatessaan ja ilman koskettamista. Orgasmit saattoivat kestää jopa tunteja. Hän otti yhteyttä lääkäriin, koska ajatteli kärsivänsä pysyvästä sukupuolialueiden kiihottumishäiriöstä.

Lääkäreiden mukaan naisen klitoriksessa olevat hermopäätteet olivat joutuneet yliaktiiviseen tilaan, joka aiheutti hänelle voimakkaita orgasmeja vielä varsinaisen seksisession jälkeen. He epäilivät myös, että kannabiksen käytöllä oli osuutta asiaan. Kannabiksen avulla on poistettu muun muassa ahdistuneisuutta, jolloin henkilö voi saavuttaa paremmin orgasmeja.