Kardashianien realitysarja täytti 10 vuotta – Kris Jenner haistaa rahan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin manageri ja matriarkka Kris Jenner osaa markkinoimisen taidon realityn kautta. 61-vuotias perheenäiti ja isoäiti suunnittelee hyvin paljon sisältöratkaisuja perheestä kertoviin ohjelmiin. Hän ei kuitenkaan haluaisi lastenlastensa esiintyvän omissa spin-offeissa – ainakaan vielä.

Kris Jennerin otaksutaan suunnittelevan tyttäriensä suurta raskauspaljastusta perheen nimeä kantaviin realityohjelmiin. Siksi niitä ei välttämättä vahvisteta virallisesti, ennen kuin paljastukset on kuvattu televisioon. Kris Jennerin vastuulla on ollut Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelman lisäksi myös Life of Kylien ja Rob & Chyna -ohjelmien organisoiminen.

Variety-lehdelle haastattelunsa antanut Kris Jenner on sanonut, että hänen lapsenlapsensa ovat vielä liian pieniä esiintymään omissa ohjelmissaan.

Kendall Jenner on puolestaan hyvin kiireinen malliuransa kanssa. Myös Kim Kardashianin ja Kanye Westin oma ohjelma on mahdoton, koska pariskunta on hyvin kiireinen pienten lasten ja bisnesten takia. Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmaa on esitetty 10 vuotta.