Nainen myöhästyi jatkolennolta – keksi erikoista puuhaa odotusajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentokentällä jatkolennon odotteleminen voi käydä tylsäksi. Erityisen tylsäksi se oli käynyt naiselle, joka ei ollut ehtinyt jatkolennolleen ja joutui viettämään kokonaisen yön lentokentällä. Nainen päätti kuitenkin ottaa yöstä ilon irti ja tehdä odotellessaan hauskan musiikkivideon.

Mahshid Mazooji julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jonka hän kuvasi lentokentällä viettämänsä yön aikana. Mazooji oli aluksi turhautunut ja ollut vihainen myöhästyttyään jatkolennolta, mutta hän oli päättänyt, että hän ei halua viettää koko yötä murjottamalla. Niinpä nainen päätti viettää yön tanssimalla.

Mazooji on koostanut lentokentällä kuvaamistaan videopätkistä hauskan kaksiminuuttisen musiikkivideon. Musiikkivideolla nainen liikkuu pitkin lentokenttää ja suostuttelee kaikki lentokentällä työskentelevät ihmiset kanssaan tanssimaan Lionel Richien All Night Long -kappaleen tahdissa.