Nick Jonas luki naisten Twitter-viestejä – saivat korvat punoittamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonas Brothers -poikabändistä tunnetuksi tullut Nick Jonas on viihtynyt monien kauniiden naisten kanssa sen jälkeen kun hänen parisuhteensa päättyi. Jonas on ollut hyvin avoin seksuaalisuutensa suhteen ja kertonut, että nauttii myös miehiltä saamastaan huomiosta.

Nyt 25-vuotias Nick Jonas pääsi lukemaan kameran kuvatessa himokkaita viestejä, joita naiset ovat hänestä kirjoittaneet sosiaaliseen mediaan. Twitterissä pilkkaaminen tuntuu olevan tämän hetken trendi, mutta yhtä suuri trendi näyttäisi olevan myös kiimaisten viestien kirjoittaminen julkisesti.

Fanit kuvailevat todella härskeissä viesteissään mitä he tekisivät Nick Jonasin kanssa. Naiset ovat kirjoittaneet julkisesti haluavansa istua Jonasin kasvojen päällä ja yksi kertoi, että olisi hyvin kiitollinen siitä kun mies puraisisi naisen nännin irti. Nick Jonas lukee viestejä pilke silmäkulmassaan ja näyttäisi olevan samaan aikaan sekä otettu että huvittunut viestien härskistä sisällöstä.