Maailman kaunein perhe? Crawfordin malliperheessä on geenit kohdallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford nähtiin äskettäin Milanon muotiviikoilla yhdessä mallin töitä niin ikään tekevien lastensa, Kaia ja Presley Gerberin kanssa. Perhe on noussut kuluneen vuoden aikana seuratuksi malliperheeksi, sillä äidin lisäksi myös molemmat lapset tekevät menestyksekästä malliuraa.

16-vuotias Kaia ja 19-vuotias Presley ovat saavuttaneet mainetta muotikuvauksissa ja catwalkeilla ikonisen äitinsä tavoin. Kaia ja Presley Gerber ovat esiintyneet tänä vuonna useissa eri muotinäytöksissä. Lapset ovat tosin saaneet viime aikoina myös kritiikkiä tupakoinnin ja liian laihan vartalon vuoksi. Nyt äiti ja lapset osallistuivat julkkistapahtumaan yhdessä perheen komean isän Rande Gerberin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash