Huawein Honor-mallistoon uusi premium-malli

Digi · Stara.fi

Matkapuhelinvalmistajien kärkijoukkoon noussut Huawei tuo tänään perjantaina myyntiin Honor 9 Premium -laitteen, jossa on esimerkiksi 6 Gt RAM-muisti ja 128 Gt tallennustilaa. Vaativan käyttäjän tarpeisiin suunnitellussa laitteessa on 5,15-tuumainen Full HD -näyttö ja Dual SIM.

– Honor on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista älypuhelinbrändeistä, ja nyt vastaammekin kuluttajien toiveisiin lanseeraammalla tehokkaamman version uudesta Honor 9 -mallista. Honor 9 erottuu edelleen kilpailijoistaan uniikilla muotoilulla, mutta nyt myös huikealla parannetulla suorituskyvyllä, toteaa Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom.

Puhelimessa on 3200 mAh akku, jonka saa nopean pikalatausteknologian ansiosta ladattua 40 prosenttiin jo puolessa tunnissa. Kaksoiskamera auttaa tallentamaan kuvia tarkasti. Honor 9 Premium -puhelimessa on myös 2 x Hybrid Zoom, joka mahdollistaa kohteen laadukkaan zoomaamisen kauempaakin. Edessä on 8 MP:n etukamera, ja videot tallentuvat 4K-resoluutiolla.

Honor 9 lanseerattiin kesäkuussa Suomessa ensimmäisenä koko Euroopassa. Stara oli paikalla, kun laite esiteltiin taannoin Berliinissä. Katso videokooste tilaisuudesta tästä linkistä.