Sara Sieppi julkaisi tyrmäävän bikinikuvan – kurvit pääosassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi julkaisi taannoin verkossa liikuttavan kirjoituksen siitä miten huonosti häntä on kohdeltu tuntemattomien ihmisten ja median toimesta. Tuleva Onnenpyörä-tähti pohti julkisesti miten hänen koko elämänsä on nykyisin julkista ihmissuhteista raha-asioihin.

Julkkiskaunotar on nyt julkaissut Instagramissa valokuvan, jossa hän poseeraa ilmeisesti Italian Sisiliassa sijaitsevalla uimarannalla kurvikkaana sinisissä bikineissä.

Oispa +40 ja kohdassa "Lisää sijainti" Sicily. Ei oo. Mut Livillä ois kuulkaa nyt @paratiisihotelli.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Mä ja Kerttu altaalla eilen.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Maailmanlaajuiseen Wheel of Fortune -menestysformaattiin perustuva visailuohjelma Onnenpyörä tuo ensi keväänä Sara Siepin suomalaisten televisioruutuihin TV5-kanavalla. Ohjelman juontaa Jethro Rostedt. Onnenpyörään on kanavan mukaan hakenut jo yli tuhat kilpailijaa. Kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja.