Blac Chynan povi vei huomion – liikemies ei voinut olla tuijottamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisperheen kasvatti Rob Kardashian erosi lapsensa äidistä Blac Chynasta. Ero meni likaiseksi, kun Blac Chyna petti Rob Kardashiania. Mies kosti netissä julkaisemalla Blac Chynan alastonkuvia netissä herjaavien kommenttien kera. Parhaillaan ex-pari käy oikeudessa rajua riitaa miljoonakorvauksista.

Eilen Blac Chyna kuvattiin Blowpron tilaisuudessa Floridan Miami Beachilla, jossa hän oli pukeutunut juhliin erittäin antavaan iltapukuun. Julkkiskaunotar oli nostanut rintansa kuin tarjottimelle, joten ei ihme, ettei liikemies Basim Shami ollut saada niistä katsettaan irti.

Blac Chynan uskotaan vaativan ex-kihlatultaan peräti kymmenen miljoonan dollarin suuruisia korvauksia. He saivat vasta äskettäin sovittua yhteishuoltajuudesta ja elatusmaksujen suuruudesta. Rob Kardashian maksaa Blac Chynalle 20.000 dollaria kuussa elatusmaksua. Blac Chyna on aloittanut uransa paljastavia kuvia julkaisevana glamourmallina.

Splash
Splash
Splash