Puhdasta luksusta! Suomalainen superjahti on kelluva kartano

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Baltic Yachtsin purjeveneet ovat maailmankuuluja luksusjahteja, jotka saavat aikaan alan piirissä huokauksia missä tahansa niitä ihastellaankin. Yhtiön tuorein kaunotar on maailman suurin lasikuitualus, Baltic 175 -superjahti Pink Gin VI, joka kuvattiin taannoin kuljetettavana maantiellä Pietarsaaren lähellä.

Kuva: Baltic Yachts
Baltic Yachts
Baltic Yachts

Nyt suomalainen Baltic 175 -superjahti on esitelty Monacossa. Aluksessa on seitsemän täysin varusteltua hyttiä, joista yksi on omistajan sviitti. Aluksessa voidaan majoittaa 10 vierasta, minkä lisäksi siellä on isännän hytti ja neljä henkilökunnan hyttiä.

Design Unlimitedin suunnittelemalla aluksella on pituutta huimat 53,34 metriä ja mastokin nousee 67,9 metriä vedenpinnasta. Tuoreissa sisäkuvissa alus näyttää kuin kelluvalta luksuskartanolta, mitä se lähes onkin. Aluksen kunniaksi suunniteltiin Kyrö Distillery Companyn kanssa oma nimikkidrinkki The Baltic Pink Gin Cocktail, jossa on käytetty isokyröläistä Napue Rye Giniä.

Baltic Yachts
Baltic Yachts
Baltic Yachts
Baltic Yachts