Opiskelijat voivat nyt maksaa parkkisakot maapähkinävoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Mexicon yliopiston opiskelijoille tarjotaan mahdollista kuitata rästissä olevat parkkisakot epätyypillisin keinoin. Rahan sijaan sakot voi maksaa rajoitetun ajan maapähkinävoin muodossa.

New Mexicon yliopisto hyväksyy maapähkinävoin parkkisakkojen maksuvälineenä 23. – 27.10 välisenä aikana. Jotta sakot voi kuitata, on levitettä luovutettava vähintään 2,3 litraa. Tarjous on voimassa sadalle ensimmäiselle asiakkaalle.

Maapähkinävoi tullaan antamaan eteenpäin yliopistolla toimivalle Aggie Cupboard -ruokapankille. Maapähkinävoi on yksi ruokapankkien eniten peräänkuuluttamia ruoka-aineita sen hyvän säilyvyyden ja runsaan proteiinimäärän vuoksi.

New Mexicon yliopisto ei ole ensimmäinen oppilaitos, joka on järjestänyt vastaavanlaisen tempauksen. USA Today -sivuston mukaan myös muun muassa Alaska-Anchoragen ja Texas-San Antionion yliopistot ovat antaneet opiskelijoilleen mahdollisuuksia kuitata parkkisakkonsa maapähkinävoilla.