Star Wars: The Last Jedi -ensi-ilta lähestyy – uusi traileri julkaistiin

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -elokuvasarjan kahdeksas episodi, The Last Jedi, saa ensi-iltansa joulukuussa. Nyt faneja hemmotellaan scifi-seikkailun tuoreimman trailerin muodossa.

Trailerissa saadaan esimakua muun muassa Reyn ja Luke Skywalkerin kohtaamisesta, taistelusta Crait-planeetalla, pingviinejä muistuttavista porg-otuksista ja mystisen yksinvaltias Snoken todellisesta olemuksesta. Kylo Ren puolestaan uhkaa äitiään, edesmenneen Carrie Fisherin esittämää Leia Organaa.

Ennen tuoreimman trailerin ensiesitystä sosiaalisessa mediassa julkaistiin myös Star Wars: The Last Jedin tuore juliste. Uusina kasvoina elokuvassa ovat mukana muun muassa Kelly Marie Tran, Laura Dern ja Benicio Del Toro. Rian Johnsonin ohjaama Star Wars: The Last Jedi saa Suomen ensi-iltansa 13. joulukuuta 2017.