Tyttöbändi The Pussycat Dolls tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin aikoinaan konsertoinut huippusuosittu tyttöbändi The Pussycat Dolls tekee paluun kahdeksan vuotta vuonna 2009 tapahtuneen lopettamisensa jälkeen. Yhtye vahvisti asian sosiaalisen median päivityksellään ja julkaisemalla paluulleen oman verkkosivun.

The Pussycat Dolls komeili hittilistojen kärkisijoilla vuosien ajan, kunnes yhtyeen jäsenten soolourat koituivat yhtyeen kohtaloksi. Kesäkuussa 2009 Stara uutisoi yhtyeen olevan hajoamispisteessä, ja saman vuoden marraskuussa odotettiin enää virallista vahvistusta hajoamisesta, kun Nicole Scherzinger ja Kimberly Wyatt olivat ilmoittaneet lähtevänsä soolouralle.

Yhtyeen riveissä vaikuttivat Scherzingerin ja Wyattin lisäksi esimerkiksi Ashley Roberts, Jessica Sutta ja Melody Thornton. Paluun ajankohtaa, tapaa tai mahdollisia tulevia keikkoja ei ole vielä paljastettu. Vielä ei ole myöskään tietoa ovatko kaikki alkuperäisen ryhmän jäsenet mukana yhtyeen paluussa.

PCD Reunion… Link in Bio 🌹

A post shared by Pussycat Dolls (@pussycatdolls) on