Tyrmistyttävä trendi leviää! Nenäkarvat pursuavat sieraimista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitrendit ovat muuttuneet vuosikymmenten aikana todella paljon. Kuten muitakin meikkaamiseen liittyviä osa-alueita, myös ripsiä ja kulmakarvoja pystytään korostamaan käyttämällä erilaisia irtoripsiä ja pidennyksiä. Nyt niitä on alettu kuitenkin käyttämään myös nenään.

Instagramissa ja Twitterissä on lähtenyt leviämään kuvia erikoisista meikkityyleistä, joiden pääosassa ovat itse meikin sijaan nenäkarvat. Nuorilla naisilla harvemmin näkyviä nenäkarvoja edes kasvaa, minkä vuoksi niitä onkin korostettu ja liioiteltu irtoripsinauhojen avulla.

Instagramissa nähdään hauska tutoriaali, jossa Sophie Hannah Richardson näyttää miten irtoripset asetellaan nenään. Näin näyttävän ja erikoisen tyylin pitäminen vaatii kantajaltaan jo melko paljon pokkaa ja itsevarmuutta, koska luultavasti vain harva pitää nenäkarvoja kauniina.