Kangas loppui bikineistä? Mallitulokas Jules Liesl käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa eräs tapa saada jalkaa alan oven väliin on poseerata niukemmissa asuissa kuin kollegat. Eräs tätä keinoa tuloksekkaasti viime aikoina käyttäneistä mallitulokkaista on Jules Liesl, joka on losangelesilainen muodokas malliurasta haaveileva kaunotar.

Jules Liesl nousi taannoin otsikoihin, kun Instagram poisti hänen liian rohkeita ja paljastavia kuviaan ja Liesl joutui lopulta julkaisemaan ne sallivamman Twitterin puolella.

Jules Liesl nimittää itseään ”sideboob queeniksi”, eli sivurintojen kuningattareksi, ja tuoreet paparazzikuvat rannalta osoittavat hänen olevan sanojensa mittainen. Neitokainen poseeraa tuoreissa kuvissa Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä 138 Water -brändin mainoskuviin.

Splash
Splash
Splash
Splash