Miley Cyrus myönsi rikoksen Carpool Karaokessa: ”Pakenin kolaripaikalta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, jossa James Cordenin auton kyytiin nousee aina joko jokin uusi ja kiinnostava artisti tai musiikkialan konkari. Nyt Corden pääsi juttelemaan ja laulamaan Miley Cyrusin kanssa.

Moni katsoja osasi varmasti odottaa viihdyttävää Carpool Karaoke -jaksoa nähdessään, että miehen auton kyytiin hyppäsi Miley Cyrus. Nainen ei pettänyt katsojia tälläkään kerralla, sillä hänelle tuntuu aina sattuvan ja tapahtuvan niin paljon, että hauskoja tarinoita riittää jokaiseen haastatteluun.

Tällä kerralla Miley Cyrus paljasti miten hän oli kolaroinut The Voice -kuvauspäivän jälkeen vahingossa työryhmän auton. Nainen oli paennut nopeasti paikalta ja ajatellut, että hän ei kerro olevansa syypää pakettiauton vahingoittumiseen.

Nainen jäi kuitenkin kiinni kertoessaan asiasta tuomarikollegalleen Blake Sheltonille, koska nainen ei muistanut, että hänelle oli jo asennettu mikrofoni, jonka kautta työryhmä kuuli tunnustuksen.