Kim Kardashian pani Kanye Westin dieetille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias realitytähti Kim Kardashian on tällä hetkellä elämänsä parhaassa kunnossa, minkä vuoksi hän esitteleekin vartaloaan ja etenkin timmiä vatsaansa lähes päivittäin paparazzeille. Kardashian ei tunnu kuitenkaan olevan enää yhtä ylpeä hänen miehensä Kanyen vartalosta kuin omastaan.

Daily Mail -sivuston mukaan Kim Kardashian on halunnut laittaa isukkivartaloisen räppärimiehensä dieetille. Kardashian on halunnut, että myös hänen aviomiehensä on paremmassa kunnossa ennen kuin heidän nelihenkinen perheensä lisääntyy jälleen yhdellä uudella perheenjäsenellä.

40-vuotias Kanye West on nähty muun muassa sisäpyöräilykeskuksissa. Mies on kuitenkin omalle tyylilleen uskollisena poistunut kuntosaliltakin kokonaan denimiin pukeutuneena eikä ole lähtenyt mukaan urheiluvaatevillitykseen.