Mestariampuja esitteli uskomattomia taitojaan – ampui korkit irti olutpulloista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ammunnan olympiavalmentaja Zhou Shibing ei ole aivan suotta päätynyt nykyiseen työhönsä. Miehen uskomaton tarkkuus tulee hyvin ilmi kiinalaisesta kilpailuohjelmasta peräisin olevalta videolta.

Mahdoton haaste -nimisessä ohjelmassa Zhou Shibing sai tehtäväkseen ampua ilmakiväärillä korkit irti olutpulloista. Yhteensä kymmenen pulloa oli aseteltu kymmenen metrin päähän miehestä ja hänen kivääristään. Miehen täytyi ampua korkki irti vähintään kolmesta pullosta.

Haaste ei ole aivan helppo edes mestariampujalle. Mies kuitenkin selviytyy voittajana, vaikka osa pulloista hajoaa luodin osumasta. Video julkaistiin Youtubessa alun perin vuonna 2016, mutta se on lähtenyt viime päivinä leviämään uudelleen sosiaalisessa mediassa.