Adam Levine tuoksun mainoskasvoksi – seksikkäät kuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adam Levinellä on ollut kiireinen vuosi, eivätkä kiireet näytä juuri tulevanakaan vuonna hellittävän. Mies toimii The Voice -ohjelmassa yhtenä valmentajana, odottaa toista lastaan vaimonsa Behati Prinsloon kanssa ja toimii nyt myös Yves Saint Laurentin uuden tuoksun mainoskasvona.

Uutta musiikkia tasaisesti julkaiseva mies toimii uuden YSL Beauty -linjan tuoksun lähettiläänä. Y-nimisen tuoksun kuvaillaan olevan tämän päivän modernille miehelle sopiva tuoksu, jonka mainoskasvoksi Adam Levine näin ollen tuntuukin sopivan erityisen hyvin.

Y-tuoksun mainoskuvissa muusikko poseeraa todella itsevarmasti. Miehen tatuoinnit ovat lähikuvassa hyvin esillä miehen pidellessä parfyymipullosta kiinni. Mies poseeraa kameralle myös istuessaan sinisellä samettisohvalla, minkä lisäksi hän on saanut lähikuvissa käsiinsä kitaran.

Splash
Splash
Splash
Splash