Tytär halusi pukeutua yksisarviseksi – sitten isä päätti panna itsensä likoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin aikaan niin lapset kuin aikuisetkin pukeutuvat muun muassa erilaisiksi hirviöiksi, mielikuvitushahmoiksi ja julkisuuden henkilöiksi. Toiset valitsevat mahdollisimman helpon naamiaisasun kun taas jotkut näkevät pukuunsa hieman enemmän vaivaa.

Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa isä ja tytär kokeilevat ylleen omia Halloween-asujaan. Perheenisä on suostunut pukeutumaan tyttärensä asuun sopivaan yksisarvisen pukuun, joka tekee heistä yhdessä suloisen kaksikon. Väritykseltään valkoisissa ja vaaleanpunaisissa asuissa ihastuttava kaksikko kokeili asuja jo nyt etukäteen eikä vaimo voinut olla kuvaamatta tilannetta videolle.

Yleensä karkkikierroksella panostetaan nimenomaan lapsiin ja heidän asuihinsa sen vuoksi, että he saisivat mahdollisimman hyvät palkkiot. Välillä kuitenkin koko perhe innostuu panostamaan asuihinsa, mikä luultavasti myös tässä tapauksessa tulee toimimaan hyvin tytön eduksi karkkikierroksella.