Ammattikokki tyrmäsi julkkisten tekemät ruoat: ”Kuin lintu olisi ulostanut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen julkkiskokki Gordon Ramsay tunnetaan useista ruokaan liittyvistä televisio-ohjelmista, hänen hurjasta luonteestaan ja räiskyvästä persoonastaan. Ramsay ei säästele sanojaan tai ujostele suorapuheisuutensa kanssa, mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että fanit ovat halunneet kuulla miten mies haukkuisi heidän tekemiään ruoka-annoksia.

Monet lähettävät Twitterissä miehelle kuvia ruoka-annoksistaan sitä varten, että Ramsay antaa niiden ulkonäöstä kovasanaisen palautteen kotikokeille. Nyt mies pääsi antamaan palautetta tunnettujen julkkisten annoksista tietämättä sitä kenen annosta hän on haukkumassa.

Juontaja Andy Cohen esitteli miehelle monia annoksia, joiden ulkonäön Gordon Ramsay kuvaili olevan lokin ulostetta, jotakin sairastunutta ja vessanpönttöön jumiutunutta kakkaa. Ramsayn kasvoille nousi aina hieman nolostunut hymy kun hän kuuli kenen julkkiksen annoksen hän lyttäsi.