Näin isät tanssivat tanssilattialla – noloa vai ei?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen lapsen vanhempana oppii jatkuvasti uusia asioita. Pikkutytön isä Jordan Watson päätti juuri tästä syystä alkaa pitämään humoristista How to DAD -nimistä YouTube-kanavaa, jossa hän neuvoo muita vanhempia muun muassa siinä miten lasta pidetään sylissä, miten pikkuinen nukutetaan ja miten hänen kanssaan voi matkustaa.

Tällä kerralla Watson päätti näyttää, miten miehet voivat tanssia kuin isät. Perheenisä esittelee videolla useita erilaisia liikkeitä, joilla perheen lapset hyvällä todennäköisyydellä nolataan hänen ystäviensä edessä.

Jordan Watson esittelee kaikki stereotypisimmat tanssiliikkeet, joita isä voi tanssilattialla tehdä. Hän voi esimerkiksi esittää robottia, tanssia kuin miimikko, pitäytyä yhdessä perusliikkeessä koko illan tai esitellä huikeita breakdance-taitojaan.