Ed Sheeran kiidätettiin sairaalaan – keikkoja peruttu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu laulaja Ed Sheeran on joutunut liikenneonnettomuuteen Lontoossa. Loukkaantumisen johdosta hän on joutunut perumaan lukuisia lähitulevaisuuteen suunniteltuja esiintymisiään. Sheeran kertoi asiasta Instagramissa jakamassaan kuvassa.

Hän paljasti joutuneensa pyöräilyonnettomuuteen, minkä seurauksena muusikko kiidätettiin sairaalaan. Valokuvassa hän esiintyy käsi kipsissä. Sheeran kertoi saaneensa onnettomuudessa murtumia oikean käden ranteeseen ja vasempaan olkapäähän. Sen vuoksi hän joutuu perumaan Taiwaniin, Japaniin, Etelä-Koreaan ja Kiinaan suunniteltuja esiintymisiään.

Ed Sheeran ei paljastanut, mitä onnettomuudessa tarkalleen ottaen tapahtui. Digital Spy -sivuston mukaan auton kerrotaan kuitenkin törmänneen tähteen hänen pyöräillessään Lontoossa.