Kris Jenner naamioitui peruukilla – yritti olla tunnistamaton lelukaupassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden henkilöt eivät pysty aina kulkemaan haluamissaan paikoissa ilman, että heidät tunnistetaan tai heitä tultaisiin häiritsemään. Kylie ja Kendall Jenner sekä Khloe Kardashian ovat aiemmin hypänneet turistibussin kyytiin niin, että heidät on maskeerattu näyttämään täysin tunnistamattomilta.

Kardashianien sisarusten äiti Kris Jenner halusi nyt kokea saman. 62 vuotta ensi kuussa täyttävä Kris Jenner on tunnettu siitä, että hän haluaa pitää hauskaa ja hassutella esimerkiksi pilapuheluita tekemällä. Nyt Jenner nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan Toys”R”Us -lelukaupassa naamioituneena.

Kris Jennerillä oli suojanaan nuorekkaat vaatteet, vaalea peruukki ja aurinkolasit. Hän leikki Jonathan Chebanin kanssa lelukaupan ulkopuolella spray serpentiinillä ja näytti todella nauttivan siitä, että paparazzit eivät olleet heidän kimpussaan.