Mallikaunotar säästi uikkareiden kangasta? Eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa, ja suhteen päätyttyä Brown raivostui Tranin löydettyä itselleen uuden miesystävän. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche jäi julkisuuteen.

Eilen paparazzi ikuisti näyttävän kaunottaren nauttimassa vapaapäivästään rannalla Miamissa, jossa Tran oli pukeutunut mustiin uikkareihin. Niihin ei oltu kuitenkaan tuhlattu liikoja kangasta, sillä uima-asu paljasti pintaa melkoisesti.

Karrueche Tran kiinnitettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries.

Splash
Splash
Splash
Splash