Mäyräkoirista on jopa työmiehiksi – loistavia apureita rakennustyömaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Crusoe-nimisestä mäyräkoirasta tuli jo muutama vuosi sitten nettijulkkis, kun koirasta kuvattiin hauskoja videoita, joissa se oltiin puettu erilaisiin sille räätälöityihin namiaisasuihin. Nyt Crusoe ja mäyräkoirakaveri Oakley ovat saaneet ylleensä työmiesten varusteet.

Suositulle mäyräkoiralle perustettu Crusoe the Celebrity Dachshund -kanava on julkaissut uuden hauskan Facebook-videon, jossa Crusoe ja Crusoen veli Oakley kantavat kortensa kekoon työmaalla. Koirat auttavat videolla miestä kaivamaan rakennustyömaalla maata, minkä ansiosta mies saa ottaa rennosti ja katsoa vierestä kuopan kaivuuta.

Koirat ovat todella hellyttävä näky omissa varusteissaan. Mäyräkoirille on puettu kirkkaat huomioliivit, minkä lisäksi niillä on päässään vielä omat kypärätkin. Innokkaat koirat kaivavat maahan pieniä kuoppia käden käänteessä ja ovat hauskaa seurattavaa työmaalla.

Construction Worker Dogs

"When you need to get a job done, just hire dachshunds! ;)"~ Crusoe

Publié par Crusoe the Celebrity Dachshund sur mardi 17 octobre 2017