Shia LaBeouf tuomittiin vihanhallintakurssille – rangaistus öykkäröinnistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Shia LaBeouf pidätettiin heinäkuussa julkijuopottelusta. Humalainen taiteilija oli riehunut lasten edessä kiroillen. Nyt LeBeouf on määrätty vihanhallintakurssille sekä kuukauden mittaiseen päihdeseurantaan.

Miehen syytteet muuttuivat oikeudessa rikoksista rikkomuksiksi. Hänelle määrättiin myös tuhannen dollarin sakot maksettavakseen. Mies oli jatkanut riehumista pidätyksen jälkeen poliisiasemalla haukkuen viranomaisia rasistisilla kommenteilla.

Näyttelijä Shia LaBeouf on viime aikoina keskittynyt näyttelemisen sijaan performanssitaiteeseen. Taannoin hänen, suomalaistaiteilija Nastja Säde Rönkön ja brittiläisen Luke Turnerin tuorein tempaus vei kolmikon kuukaudeksi Suomen Lappiin. Mies on ollut tekemisissä poliisien kanssa monta kertaa viime vuosien aikana, RadarOnline uutisoi.