Nainen pyysi poliisilta anteeksi täytekakulla: ”Anteeksi, että yritin purra”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdyvaltojen Louisianassa asuvan naisen ilta viininmaistajaisissa lähti pahimman kerran käsistä. Ilta päättyi niin rankalla tavalla, että nuori nainen päätti pyytää tekojaan poliisilta anteeksi kakun muodossa.

Celina Dally oli osallistunut yliopistolla järjestettyyn viininmaisteluun. Hän päätyi niin rajuun humalatilaan, että ystävä joutui kutsumaan paikalle ensihoitajat. Dally heräsi seuraavana aamuna putkasta syytettynä julkijuopottelusta ja poliisin kimppuun hyökkäämisestä.

– Kuten useimmat teistä tietävät, olen aivan liian kiltti. Omatuntoni kolkutti minua, joten päätin etsiä poliisi Guilloryn (joka oli supermukava) ja pyytää anteeksi keksikakun muodossa, nainen kirjoitti Facebookissa.

Kakun kuorrutuksessa luki ”Sorry I tried to bite you”, eli anteeksi että yritin purra sinua. Rikosoikeutta opiskeleva Dally kertoo poteneensa erittäin huonoa omaatuntoa kuultua, mitä hän teki.

 

Most of you DONT know lol but I was arrested on October 7th for public intoxication and also for assaulting an officer…

Publié par Celina Dally sur lundi 16 octobre 2017