Kaikkien aikojen huonoimmat muuttomiehet? Tilanne kuin komediaelokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muuttaminen on raskasta puuhaa, minkä vuoksi monet hankkivat avukseen siihen erikoistuneen muuttofirman. Joskus kannattaa kuitenkin pyrkiä selvittämään etukäteen muuttomiesten ammattitaito.

Verkossa levinneellä videolla joukko miehiä on kuvitellut keksineensä helpon keinon nojatuolin kuljettamiseen. Yksi miehistä on tiputtamassa tuolia alas rakennuksen katolta, kun kaksi muuta yrittää ottaa sitä vastaan auton lavalle.

Kuten arvata saattaa, ei tilanne pääty hyvin. Nojatuoli tippuu suoraan toisen miehen päälle, ja hän tippuu alas auton lavalta. Hän nousee pian ylös, eikä onnettomuudessa vaikuta käyneen miehen onneksi sen pahemmin.

 

New Furniture Removal Company

Publié par AutoWorld Goodwood CPT sur samedi 14 octobre 2017