Corey Feldman uhkasi paljastaa Hollywoodin pedofiilit – pidätettiin pian sen jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä-muusikko Corey Feldman nousi kuuluisuuteen 1980-luvulla lukuisten elokuvarooliensa myötä. Mies on jo vuosien ajan kertonut joutuneensa pedofiilien uhriksi viihdemaailman kulisseissa.

Nyt hänet on pidätetty – vain muutama päivä sen jälkeen, kun Feldman uhkasi paljastaa Hollywoodin pahimmat pedofiilit. Entinen lapsitähti Corey Feldman twiittasi viime viikolla, että haluaa oikeutta ja aikoo paljastaa pian Hollywoodin sairaan pedofiiliringin. Mies on usein syyttänyt viihdemaailman isokenkäisiä lasten hyväksikäyttämisestä.

Nyt 46-vuotias mies pidätettiin yhtyeineen Lousianassa, koska bändin kiertuebussista löytyi pieni erä lääkekannabista. Lisäksi kahdella yhtyeen jäsenellä oli ollut hallussaan reseptilääkkeitä, joita varten oli olemassa viralliset reseptit.

Poliisit olivat pyytäneet sakkojen maksattamisen jälkeen nimikirjoituksia Feldmanilta ja myivät tarinansa paikalliselle lehdelle, Fox News kertoo.

Corey Feldman on syyttänyt Hollywoodin pedofiilien aiheuttaneen hänen parhaimman ystävänsä, Corey Haimin kuoleman. Corey Feldmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa The Goonies, Stand by Me ja The Lost Boys. Tähti on myös Truth Movement -yhtyeen keulahahmo.